Carti“O carte este un dar pe care il poti deschide iar si iar” – cu aceste cuvinte in gand, va propunem sa intrati in jocul nostru – un joc care va bucura nu doar pe copilasii nostri, ci si pe ai altora – copilasii unor oameni care din nefericire, nu au posibilitatea de a le oferi accesul la informatie pe care noi il oferim copiilor nostri.

OK Rocateach a actionat mereu conform motto-ului dupa care isi desfasoara activitatea – “daruind vei dobandi” si nu am putut niciodata sa ne gandim numai la noi, cei de aici, din Canada – intotdeauna gandul nostru a zburat si acasa. Nu am uitat nici o clipa cine suntem, de unde am venit si mai ales ce am lasat in urma.

CAMPANIA “In dar ati luat, in dar sa dati” – Carti pentru satele din Romania va fi lansata simultan in ambele tari – IN CANADA SI IN ROMANIA ( si de ce nu, cu implicarea voastra pe intreg globul, acolo unde simtim inca romaneste).

Scopul acestei campanii este strangerea de carti si donarea lor catre biblioteci din satele din Romania. Ne propunem sa donam in jur de 100 de carti fiecarei biblioteci. Cum vom face asta? Simplu! Dumneavoastra cumparati o carte, iar copilul dumneavoastra va primi 36 de carti. Copilul va opri 16 carti, iar restul cartilor (20) vor fi donate catre un punct de colectare de unde va merge mai departe catre o biblioteca din Romania.

Regulile jocului sunt foarte simple:

  1. Nu aveti nevoie decat sa gasiti 6 persoane care sa fie doritoare sa participe. Nu va ganditi ca trebuie sa aiba neaparat copii, pot avea prieteni cu micuti sau chiar nepoti.
  2. Trebuie sa fiti dispusi sa trimiteti prin posta O CARTE- UNA SINGURA iar copilul vostru sau cel pe care l-ati nominalizat va primi 36 de carti! NU UITATI ca acest lucru sa se intample trebuie sa fiti dispusi sa respectati regulile. Daca ati decis sa trimiteti aceasta carte folosind o comanda on-line acest lucru va dura maxim 10 minute.
  3. Va rugam sa nu va informati copilul de aceasta activitate si sa ii urmariti reactia de cate ori va primi o carte prin posta din cele 36 care vor ajunge pe numele lui! Asteptam poze!

DACA VA INTERESEAZA SA PARTICIPATI VA RUGAM SA NE CONTACTATI! O sa va comunicam care este urmatorul pas. Poate ca dupa lansarea acestei campanii deja ati fost contactat de un prieten sau prietena. VA URAM SUCCES si VA MULTUMIM DE PARTICIPAREA IN ACEASTA CAMPANIE!

ESTE FOARTE SIMPLU, ESTE O BUCURIE PENTRU COPILUL/COPIII VOSTRI SI O BUCURIE PENTRU CEI DIN ROMANIA CARE BENEFICIAZA DE CARTI!

———————–
Aceasta campanie isi propune:
1. sa stranga carti, pe care apoi sa le doneze (in jur de 100 pe bibioteca) catre biblioteci din satele romanesti
2. sa identifice sate din Romania care au nevoie de aceste carti (asteptam propuneri din partea voastra, pe mesaj privat)
Cum ne puteti contacta:
1. direct pe pagina de Facebook
2. email pe adresa clubului copiilor rocateach@gmail.com
3. blog RocateachCanada
Puncte de colectare ale cartilor:
In Ontario: Toronto, Mississauga, Oakville, Burlington, Hamilton, Kitchener, Cambridge, Ottawa
In Quebeque: Montreal
In Romania: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Galati, Braila, Constanta
INVITATI PRIETENII SA DEA “LIKE” PAGINII NOASTRE! Pe Facebook si blog veti afla informatii despre traseul cartilor!
Mad Teacher
Previous post Gasca mea nu poate sa stea… linistita
Next post Tara Jocului