ioana

Poza aceasta surprinde 2 ingeri – unul este de ieri noapte in ceruri, celuilalt i s-au frant aripioarele si inca nu stie. Pentru povestea de mai jos veti avea nevoie de servetele pentru ca va fi imposibil sa le aflati suferinta fara sa varsati o lacrima.

Ioana avea 37 de ani cand a fost diagnosticata cu cancer – in Septembrie 2016, doar cu cateva zile inainte de a imigra in Canada. Desi devastati, Ioana si sotul ei, Gligor, au pornit intr-o altfel de calatorie decat programasera – una care sperau ca le va aduce bucuria vindecarii Ioanei… nu a fost sa fie. Dumnezeu avea alte planuri pentru Ioana, unele pe care noi nu le vom putea intelege… cel putin nu in viata noastra pamanteasca.

Cum sa intelegi de ce o mamica tanara, frumoasa si fericita trebuie sa plece de langa micuta ei atat de devreme? Chloe are 1 anisor si 5 luni – nu intelege ce se intampla, insa ii va lipsi cu siguranta mamica ei… mangaierea,  mirosul, imbratisarea, pupicul de “noapte buna”, tot cee ace insemna MAMA pentru ea.

In ciuda luptei indarjite pentru viata pe care Ioana a dus- o alaturi de Gligor si de echipa de medici de la Spitalul Princess Margaret, sufletul ei a mers catre ceruri si de acolo o va veghea mereu pe Chloe.

ioana 2

Gligor si Chloe se vor intoarce in Romania, iar pe Ioana o vor inmormanta tot acolo. Vorbim de o familie de romani care a venit acum sapte luni, primele trei luni fara ocperire medicala, nu mai vorbim de cautat service. Cum sa iti cauti servici cand viata ta sta intre ingrijirea unui copil de un anisor si drumuri nesfarsite catre spitale. Ce lupta, ce disperare si ce final tragic.   Cheltuielile avute de familie pana acum si cele ce vor urma cu plecarea inspre Romania sunt exorbitante.

Familia nostra de aici suntem noi, comunitatea romaneasca, romani care suntem alaturi si la bine si la rau. Pentru a-l ajuta pe Gligor sa treaca peste acest moment ingrozitor de dificil, s-a  initiat o actiune de donatii.

Folositi orice metoda de mai jos:

Interac e-Transfer
Adresa email: groza_g@yahoo.com
Parola: Ioana
Instructiuni pentru transfer puteti gasi la adresa:
http://www.interac.ca/en/interac-etransfer/etransfer-detail
Depuneri in contul bancar:
Royal Bank:
Transit Institution Account
05282 003 5245352
Banii nu pot cumpara nici sanatate si nici nu pot alina suferinta, dar macar stim ca am putut ridica un pic din greutatea financiara care apasa aceste suflete atat de greu incercate. RIP Ioana, si de acolo de sus trimite gandul tau bun catre aceste suflete indurerate!

Previous post Thanks for all your support! RE: A Romanian journalist’s thoughts why you should vote for me.
Next post IA ca simbol de tara, motiv de sarbatoare pentru romanii din lume!#sapunemromaniapeharta