Happy Feet mici Happy Thanksgiving! La multi ani de Ziua Recunostintei! Avem atat de multe pentru care vrem sa ne aratam recunostinta astazi! Suntem recunoscatori pentru ca suntem romani (“Eu nu am cerut sa fiu roman. Am avut noroc!” – Petre Tutea), suntem recunoscatori ca avem o tara adoptiva care ne-a deschis bratele si ne-a dat posibilitatea sa ne realizam vise pe care in tara noastra poate ca nu am fi reusit sa ni le realizam, suntem recunoscatori ca avem in jurul nostru o comunitate inchegata de OAMENI deosebiti, suntem recunoscatori ca avem in jurul nostru parinti minunati care incearca sa mentina vie dragostea de Romania in inimile copilasior lor, suntem recunoscatori pentru copiii din comunitatea noastra care asteapta cu sufletul la gura fiecare prilej de intalnire cu prietenii/ profesorii lor de la Scoala Romaneasca si de la Clubul Copiilor… si avem o lista lunga de suntem recunoscatori pentru…

Pentru grupul Rocateach insa, nu exista o zi anume a recunostintei, noi incercam sa dam inapoi comunitatii noastre zi de zi, nu doar in a doua Duminica a lui Octombrie… Iar copilasii invata prin imitarea comportamentului. Ce sentiment minunat este sa vezi ca ceea ce semeni in inimile micutilor da roade atat de minunate!

Am vrea sa ii multumim astazi lui Nicholas – un BAIETEL ROMAN in varsta de 13 ani. El a vrut sa isi daruiasca consola WII impreuna cu jocurile unui COPIL ROMAN caruia parintii nu isi permit sa ii cumpere una. Si nu pentru ca el voia una noua, ci pentru ca el a decis ca nu se mai joaca cu ea si ar dori ca sa faca fericit un alt copil. Ce suflet minunat! Consola impreuna cu jocurile s-au dus catre 2 fetite din comunitatea nostra in numele carora am vrea sa ii multumim inca o data lui Nicholas! Bravo Nicholas, ai demonstrat ca intr-un sufletel de copil incape atat de multa iubire!

Tot din seria – dam inapoi comunitatii – de data aceasta dam inapoi tarii nostre adoptive – Canada a facut parte si proiectul “Happy Feet”. Ne-am strans impreuna cu copilasii din comunitatea noastra si am alergat la maratonul care are ca scop strangerea de fonduri pentru cercetarea tratamentelor de vindecare a cancerului – “Cure the Cancer”. Suntem mandri ca am reusit sa mobilizam si anul acesta un numar impresionant de parinti si copilasi romani in jurul nostru pentru a participa la acest eveniment.

Si pentru ca nu am uitat de tara noastra draga – Romania, incercam acum sa ne mobilizam pentru a ajuta copii si batrani de la noi de acasa. Incercam cu ajutorul vostru sa strangem hainute, incaltaminte, rechizite, mancare si tot ceea ce credeti voi ca ar putea fi de folos. Pentru donatii va rugam sa ne contactati pe email la:

De asemenea, ne puteti lasa mesaj pe pagina de FaceBook – Rocateach Canada.

Impreuna putem face atat de multe! Stim cu totii ca daruind vei dobandi! Haideti sa fim noi schimbarea pe care o vrem in lumea aceasta… pentru ca daca nu noi, atunci cine? Si daca nu acum, atunci cand?

happy feet

Previous post Clubul Copiilor
Next post Gasca mea nu poate sa stea… linistita