Martisor 1

Vine, vine primavara/ Se asterne-n toata tara… Poate in tara aceea minunata pe care o purtam mereu in sufletele noastre… in Ontario, stim ca va mai  dura pana ce primavara isi va intra in drepturi. In orice caz, macar calendaristic, se apropie ziua de 1 Martie si, odata cu ea, vine si Martisorul.

Desi suntem departe, am luat Romania cu noi, in sufletele noastre, de aceea, nu vom putea sa intoarcem in calendar fila cu luna Februarie fara a avea pregatite martisoare.

Credinta populara este ca martisorul simbolizeaza optimismul, bucuria, victoria, credinta, iubirea.

Martisoarele din acest an vor fi realizate de catre mamici, bunici si pitici! Totul, de la snur si pana la floricica, va fi realizat 100% manual!!!

De aceea, avem nevoie de cat mai multe maini dibace pentru ca am inceput sa executam Martisoarele (vezi foto).  Deja trecem la treaba pentru prima comanda de 300 de bucati. Da, ati auzit bine, si comanda pleaca catre un eveniment Canadian. Multumim Amazing Fitness si Adriana Moran pentru suportul tau in sustinerea Clubului Copiilor. 100% din valoarea stransa din Martisoare se va intoarce catre club.

Deci, ce mai asteptati? Veniti vineri la Club si in timp ce  Andreea Tiberiu (Profa de Bijutereala), va pregati impreuna cu micutii cadouri pentru Valentine’s Day, noi ne vom  pune pe treaba… 1 Martie bate la usa, nu e timp de pierdut!

Va asteptam cu drag!

Martisor2

 

 
Previous post De neoprit…
Next post Silentio stampa