rechizite-scoala-okSuna clopotelul din nou la Scoala  Limba Romana Oakville/Burlington. Va asteptam si anul acesta la intalnirea cu pastratorii Limbii, Culturii si Traditiilor Romanesti. Ne intalnim iarasi, pentru un nou an scolar cu graiul romanesc, ne intalnim cu prieteni dragi, toti insufletiti de aceeasi dorinta – pastrarea limbii romane si a traditiilor romanesti.

Va asteptam in prima zi de scoala, 19 septembrie 2015 pentru a depana din amintirile vacantei de vara, a face cunostinta cu instructoarele si a afla noutati despre noul an scolar.

Locația: West Oak Public School, 2071 Fourth Line, Oakville, ON, L6M 3K1

Inregistrarea se face on-line pe link-ul de mai jos:
https://hdsb.ebasefm.com/programs/

Dragi parinti si bunici, primiti multumirile noastre pentru grija si suportul pe care il purtati celor mici in pastrarea limbii si traditiilor romanesti. Aceleasi alese multumiri colectivului de initiative al parintilor care formeaza “Echipa de Conducere” a Clubului RoCateach. Va asteptam sa va alaturati acestei echipe care sunt alaturi de toti cei dornici sa pastreze ceea ce este mai bun si mai frumos la romani .

Ca in fiecare an, ne reintalnim in Decembrie cu Mos Craciun, de Paste cu Iepurasul si organizam alte evenimente care marcheaza cultura si traditia romaneasca. Anul acesta am organizat pentru prima data “Tabara de Vara” care s-a bucurat de un succes nemaipomenit si avem in plan sa organizam o alta tabara si pentru perioada de “March Break”.

VA REAMINTIM: incepand din acest an scolar oferim CLASA CU CREDITE PENTRU LICEU. Adresa si programul la fel cu cel al claselor de limba romana 4-14 ani. Pentru clasa de liceu se pot inscrie elevi clasa 9-12 cat si adulti care doresc sa invete limba romana.

Va indemnam cu gand bun, pornit din suflet sa va aduceti copiii la clasele de Limba Romana! VA ASTEPTAM CU DRAG!

clopotel

Previous post … Si pleaca vacanta cu trenul de Franta…
Next post Clubul Copiilor