academic_program

Ce mica a fost vacanta mare… mica dar plina de distractie si voie buna!!! Insa bate la usa luna Septembrie si ne pregatim de scoala!!

Scoala Limba Romana Oakville/Burlington a pregatit noi surprize pentru anul scolar 2015-2016. Anul acesta, in premiera, vom organiza cursuri gratuite de Limba Romana pentru elevii de liceu (clasele 9 – 12). Care sunt avantajele unui astfel de program si de ce ne-am gandit sa il oferim?

In primul rand aceste cursuri reprezinta credite pentru liceu!

In al doilea rand, deschid oportunitati pentru elevi deoarece ei vor putea sa:

  • se inscrie in programe si cursuri care cer o limba straina
  • se inscrie la un numar mai mare de universitati si colegii
  • acceseze programe internationale de schimb de studenti precum si programe de instruire in strainatate.

In plus, cunoaşterea uneia sau mai multor limbi poate avea mai multe avantaje pentru dezvoltarea personală, dar totodată şi pentru o carieră de success.
Cunoaşterea unei limbi străine ajuta la extinderea orizonturilor culturale. Vocabularul  se măreşte pe măsură ce înveţi tot mai bine o limba nouă, creierul  fiind stimulat în permanenţă. Nu în ultimul rând, studiul unei limbi străine îmbunătăţeşte memoria!

Cursurile de Limba Romana vor avea loc sambata, incepand cu data de 19 Septembrie intre orele 9.30 – 12. Pentru obtinerea creditului, prezenta la cursuri este obligatorie.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne scrieti pe adresa de email scoalaromanaoakville@gmail.com, pe Facebook – Scoala Limba Romana Burlington/Oakville sau la numarul de telefon 905-8024476. Pentru inscriere trebuie sa completati un formular special pe care vi-l putem trimite pe email.

Tot pe aceasta cale, va informam cu bucurie ca, asa cum o facem de mai bine de 12 ani, INCEPEM UN NOU AN SCOLAR de Limba Romana! Pentru inscrierea in anul scolar 2015-2016 va rugam completati formularul pe care il puteti descarca aici  si sa il trimiteti in format PDF la adresa de email amintita mai sus. Cecurile in valoare de 25CAD/copil se vor preda in prima zi de scoala.
Adresa scolii ramane aceeasi pe care o stiti:
West Oak Public School
2071 Fourth Line
Oakville, ON, L6M 3K1

Asteptam cu nerabdare sa ne cunoastem/ revedem in noul an scolar!

Previous post A treia săptămână de tabără
Next post Suna Clopotelul