Noi, cei din zona Halton-Hamilton,romani cu copilasi mai mici sau mari din 2003 pana acum am avut ocazia sa vedem trupe de papusari care mai de care mai diferite. Au venit din Montreal ba chiar si din Romania, eu venit profesori universitari din Elvetia sau papusari din Republica Moldova! Da…au venit…au jucat…si au plecat!

Ca acum, atat de norocosi sa ii avem aici pe ai nostri pe astia atat de profesionisti, parca nu am fost niciodata. Si spunea Magdalena Manea, intr-o postare de a ei ca suntem undeva la 25, 000 de romani prin zona, si ma intreb cati din acestia au avut ocazia sa vada acest Teatrul de Papusi Libelula-al nostru si numai al nostru- aici la prima piesa (Croitorasul cel Viteaz) sau la a doua piesa (Hansel si Gretel)? Poate Emilia Nechita, aceasta Libelula …tacuta…dar al naibii de desteapta in ale artei, care parca mereu are cuvintele undeva la ea in buzunar, poate sa ne spuna. Dragilor noi va spunem ceva, noi simtim ca va veni ziua in care, o sa ajungem sa platim …convention fee…cam cat platim acum pe un bilet de intrare ca sa o vedem jucand.

La incheiere de stagiune teatrala, va lasam sa cititi marturia unei jurnaliste profesioniste:

Povestea- liantul comunitar

Multumim Emilia pentru asa o regie si multumim Magdalena ca ne-ai permis sa iti copy/paste vorbele, dar cu creditul de rigoare! JOS PALARIA si din pacate JOS CORTINA!

 

 

Previous post Despre Halloween cu Teatrul Libelula in trenurile anilor 1916 in Canada!
Next post Sarbatorim Romania aici la Noi Acasa!