Noi am stiut mereu ca Rocateach Kids este un program minunat – am crezut mereu in capacitatea noastra de a mentine vii, aici, departe de casa, limba, traditiile, cultura si istoria Romaniei… apoi am fost placut impresionati cand organizatii romanesti din Ontario si Alberta ne-au cerut permisiunea de a urma modelul nostru organizandu-se in mod similar cu noi…dar acum suntem de-a dreptul mandri si entuziasmati. De ce? Pentru ca, de curand, in toata nebunia organizarii evenimentelor cu care parca ploua peste noi si pentru care voluntarii din Consiliul Administrativ al Clubului sunt parca in competitie cu iepurasul Duracell, am primit un mesaj de departe. Mesajul este adresat Presedintei Clubului, Andreea Tiberiu, si il redam in randurile ce urmeaza:

“Dragilor,
Va urmarim demult, va dam LIKE si GOING desi suntem departe de voi, tocmai in Olanda, dar ne place ce faceti si am dori sa copiem si noi modelul vostru si sa facem macar o parte din lucrurile minunate pe care le faceti voi acolo. Va felicitam inca o data si speram ca o sa fiti de acord cu aceasta colaborare”
… Ei bine, am fost profund impresionati ca ecoul actiunilor noastre, al evenimentelor desfasurate in beneficiul copiilor, al paticiparilor la evenimente in afara si in comunitate, prin Clubul Copiilor si scolile de romana a ajuns tocmai pana in Tara Lalelelor, asa ca raspundem astfel:
Draga Olanda,draga Ana Maria Murariu, colaborarea si imprastierea de lucruri minuante in toata lumea este ceea ce ne uneste pe toti si sigur ca putem face impreuna lucruri absolut fantastice.13336333_1042579165828460_1534247099_nSigur ca ne bucuram ca doriti si voi sa ii aduceti pe cei mici alaturi si sa deveniti o comunitate puternica.
Nu doar ca va uram succes si va promitem ca va vom ajuta cu orice sfaturi veti avea nevoie, dar am hotarat ca va vom si sprijini simbolic, prin organizarea unui Bake Sale cu ocazia sarbatoririi editiei cu numarul 9 a Zilei Copilului.
Succes Olanda!!!
Previous post Vorbaretii de la Masa Tacerii
Next post „I ♥ U / ROMANIA”